Close

Boekingen

Boek Chef Job op locatie

De catering van chef Job is er voor ieder evenement vanaf zes personen. Van een bedrijfsfeest, workshop voor teambuilding, pop-up in samenwerking met jouw restaurant, bruiloften, verjaardagen tot een personeelslunch. Met zijn flamboyante karakter en passie voor koken is het altijd feest met chef Job. Hij zorgt ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt!
Boek chef Job voor een onvergetelijk thuisdiner, kookdemonstratie, bedrijfsfeestje of als weddingcrashers op je toch al kortstondige huwelijk!
Laat je zintuigen prikkelen met een heerlijk 4-gangen diner van chef Job bij jou thuis! Mogelijk vanaf zes personen, vanaf €80 p.p. + uurtarief.
Een gezellige ongedwongen sfeer, goed gezelschap, samenwerken en lekker eten werkt verbindend. Maak samen met jouw vrienden, collega’s of familie een heerlijk menu onder begeleiding van chef Job. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Klaar met die suffe bedrijfsuitjes? Laat chef Job het stof op kantoor wegwaaien en boek hem voor een gezellige culinaire kookworkshop, als cateraar van je vrijdagmiddagborrel/bedrijfsjubileum of voor een onvergetelijk diner met je beste zakenrelaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Ook op evenementen of festivals verzorgt chef Job graag de catering! Neem contact op voor de mogelijkheden.
Pop-up van chef Job in samenwerking met jouw restaurant? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contactformulier