Chef Job reist af naar Frankrijk om een Bourgondisch weekend te verzorgen met 5 gangen diners vol lokale producten en wijnen uit de streek. Denk aan Boeuf bourguignon, rillettes van konijn, oeufs bénédictine en heerlijke franse desserts. Uiteraard worden hier passende lokale wijnen bij geschonken zoals Irancy, Chablis en Crémant de Bourgogne.
Tijdens dit weekend worden de wijnkelders van Domaine Verret in Saint-bris-le-Vineux opengesteld en geven zij een rondleiding met proeverij.
Verder kan er heerlijk worden gewandeld door de prachtige natuur, lekker worden gerelaxt bij de open haard en bovenal worden genoten van de mooie omgeving van deze streek en alles wat zij te bieden heeft.
Het programma in het kort:
Ontvangst met crémant de Bourgogne
2 x overnachting in chalet
2 x uitgebreid Frans ontbijt
2 x aperitief
2 x 5 gangen diner inclusief lokale wijnen
1 x lunch tussen de wijngaarden van Chablis
1 x rondleiding en proeverij in Bourgondisch wijngebied
Onbeperkt gebruik van sauna en zwembad
1 x lunch voor onderweg
€645,- per persoon